Behandelingen

Make-up

♥ Je kan bij Beautybar by Katrien terecht voor een prachtige make-up. Want wie ziet er niet graag stralend uit?
Dit kan ofwel in het salon, ofwel bij je thuis. Je kiest zelf welke soort: een dagmake-up, een avondmake-up, een individuele make-upsessie (of in groep) of een bruidsmake-up.

De dagmake-up is een zeer naturelle make-up, perfect voor overdag. Een avondmake-up is dan weer een stapje verder, waarbij o.a. de ogen wat meer aangezet worden. Perfect voor een avondje uit!

Bij de make-upsessies (zowel individueel als in groep) leer je onder vakkundige begeleiding hoe je een mooie, natuurlijke make-up kan aanbrengen.

Je kan hier ook terecht voor een stralende bruidsmake-up. Hierbij doen we natuurlijk eerst een proefmake-up, volledig naar de wensen van de bruid. Op de dag van het huwelijk kom ik ook nog een keertje langs, indien de bruid dit wenst (vb. vlak voor het avondfeest), om de make-up bij te werken. Zo ziet de bruid er de hele dag gegarandeerd stralend uit!
De bijwerking op de dag zelf is in de prijs inbegrepen, binnen een straal van 15km. Is het verder? Dan komt er een kleine meerprijs bij.

  

Gelaatsverzorging

♥ Wil je eens heerlijk ontspannen, weg van alle stress? Wil je iets doen aan die (beginnende) rimpeltjes of die vermoeide huid? Heb je last van een acné-huid? Maak dan zeker je afspraak bij Beautybar by Katrien! Wij bieden je huidverbeterende & ontspannende gelaatsverzorgingen aan, volledig aangepast aan jouw huidtype en toestand van de huid. Want élke huid is uniek!

Ik werk met het kwaliteitsmerk Abidis, een topper op vlak van huidverbetering! De combinatie van de meest geavanceerde methodes uit de esthetische cosmetica en het gebruik van producten met een hoge dosis actieve stoffen stelt ons in staat om de beste resultaten te bekomen.

Verloop – Er wordt altijd gestart met een huidanalyse, en dan wordt er een behandeling op maat voorgesteld. Je kan kiezen voor een eenmalige gelaatsverzorging met direct zichtbaar resultaat (en waarbij je best toch na een 5-6tal weken terugkomt), ofwel ga je voor een shockbehandeling waarbij een 5-tal afspraken kort op elkaar volgen zodat de huidbarrière optimaal kan herstellen en je het beste resultaat voor je huid hebt.
Er zijn verschillende behandelingsmethoden, afhankelijk van uw huidtype en huidconditie. Zie ‘prijzen’.

Love the skin you’re in!

♥ Je kan ook kiezen voor gelaatsontharingen. Niet enkel wenkbrauwen, maar ook bovenlipontharing, enzovoort.

  

Lashlift – by “Maxelle”

♥ NIEUW!! Vanaf nu kan je bij mij ook terecht voor een heuse lashlift!

Eén blik zegt meer dan duizend woorden…! Het hebben van lange en vooral mooie wimpers staat daarom hoog op het verlanglijstje van veel vrouwen.

♥ Bij een lashlift worden de natuurlijke wimpers gelift. Hierdoor heb je 4 tot 6 weken natuurlijk krullende wimpers en een open blik. Er wordt dus GEEN gebruikt gemaakt van valse wimpers of wimperextensions en het is NIET schadelijk voor je natuurlijke wimpers.
De behandeling duurt ongeveer 35 min. Dit kan ook gecombineerd worden met het verven van de wimpers. Dan duurt de behandeling een 15-tal minuten langer. Indien je dit wenst, vermeld dit dan steeds bij het maken van de afspraak!

♥ Een lashlift heeft een goede aftercare nodig voor een optimaal resultaat. Zo mag je tijdens de 1ste 24u na de behandeling niet (of zo weinig mogelijk) in je ogen wrijven, geen water gebruiken in de buurt van je ogen, best geen oogmake-up gebruiken, …
Als je een lashlift heb gehad is het ook belangrijk dat je gedurende de 6 weken ook geen waterproof make-up gebruikt.

♥ Voor meer info, stuur gerust een berichtje! (zie ‘contact’)

Manicure

♥ Wil je graag mooie verzorgde nagels? Kom dan eens langs voor een manicure! De basisbehandeling bestaat uit het reinigen, knippen, vijlen en de verzorging van de nagels (o.a. nagelriemen, velletjes verwijderen, …)

Als extraatje kan je ook kiezen voor een heerlijke handmassage en/of het lakken van de nagels (enkel een doorschijnende base-coat).

♥ Naast de gewone manicure kan je ook kiezen voor de luxe manicure. Deze bestaat uit de gewone manicure (reinigen, knippen, vijlen, …) maar daarbij komt een deugddoende massage, een scrub en masker voor de handen. Het lakken van de nagels kan indien je dit wenst (enkel een doorschijnende base-coat).

Gellak

♥  Voor gellak kan je ook bij mij terecht. Gellak is een nagellak op basis van gel, die 2 tot 3 weken blijft! Dit is op de natuurlijke nagel, dus geen verlengingen of gelnagels.

Op de handen kan je kiezen voor full colour of french nails. Als je langskomt voor een gellak, krijg je er een mini-manicure bij!

NIEUW! – Nailart – Nu kan je ook kiezen voor nailart op je handen! Voor €1 extra (per nailart-nagel) kies je volledig zelf welke en hoeveel nailart je wenst. Ga voor een leuk extraatje op je nagels 🙂

«Tussen 15 mei en 15 september kan je ook kiezen voor gellak op de tenen. Dit is enkel full colour.»

 

Huisregels: Afspraken moeten minstens 24u op voorhand geannuleerd of verzet worden. Zo heeft iemand anders nog de kans om een afspraak te boeken. Zo niet, ben ik genoodzaakt om de helft van de behandeling bij de volgende afspraak in rekening te brengen (met een minimum van €10). Verplaats je je afspraak naar een ander moment (binnen de week), dan vervalt dit bedrag. Alvast bedankt voor het begrip!

 

♥ Indien er iets niet duidelijk is of als je vragen hebt, mag je me altijd contacteren! Zie ‘contact’.

Tot dan!