Behandelingen

Make-up

♥ Je kan bij Beautybar by Katrien terecht voor een prachtige make-up. Want wie ziet er niet graag stralend uit?
Dit gebeurt bij voorkeur bij jou thuis. Je kiest zelf welke soort: een dagmake-up (heel naturel), een avondmake-up (iets opvallender) of een bruidsmake-up.

De dagmake-up is een zeer naturelle make-up, perfect voor overdag. Een avondmake-up is dan weer een stapje verder, waarbij o.a. de ogen wat meer aangezet worden en het gelaat wat meer geaccentueerd.
Perfect voor een avondje uit!

Je kan hier ook terecht voor een stralende bruidsmake-up. Hierbij doen we natuurlijk eerst een proefmake-up, volledig naar de wensen van de bruid. Op de dag van het huwelijk kom ik ook nog een keertje langs, indien de bruid dit wenst (vb. vlak voor het avondfeest), om de make-up bij te werken. Zo ziet de bruid er de hele dag gegarandeerd stralend uit!

De prijzen van de make-up gelden enkel voor afspraken binnen Lokeren. Is het verder? Dan komt er een kleine kilometervergoeding bij.

  

Gelaatsverzorging

♥ Wil je eens heerlijk ontspannen, weg van alle stress? Wil je iets doen aan die (beginnende) rimpeltjes of die vermoeide huid? Heb je last van een acné-huid? Maak dan zeker je afspraak bij Beautybar by Katrien! Wij bieden je huidverbeterende & ontspannende gelaatsverzorgingen aan, volledig aangepast aan jouw huidtype en toestand van de huid. Want élke huid is uniek!

Love the skin you’re in!

♥ Je kan ook kiezen voor gelaatsontharingen. De wenkbrauwen worden gedaan met pincet, de rest met filmhars.

  

Lashlift of lashextensions

“Eén blik zegt meer dan duizend woorden…! Het hebben van lange en vooral mooie wimpers staat daarom hoog op het verlanglijstje van veel vrouwen.”

♥ Bij een lashlift worden de natuurlijke wimpers gelift. Hierdoor heb je 4 tot 6 weken natuurlijk krullende wimpers en een open blik.
Er wordt dus GEEN gebruikt gemaakt van valse wimpers of wimperextensions. Voor het mooiste effect wordt dit gecombineerd met het verven van de wimpers!

♥ Lashextensions zijn, zoals het woord al zegt, verlengingen van de wimpers. Dit kan met one-by-one wimpers (op elke eigen wimper wordt 1 extension geplaatst), of met volumewimpers (hierbij worden er meerdere wimpers per eigen wimpertje geplaatst voor een voller effect). Dit blijft zo’n 8 weken, maar kom zeker regelmatig terug voor een bijwerking. De lashextensions vallen namelijk samen met je natuurlijk wimper uit. De ideale bijwerking is na 3 weken, zo behoudt je die fantastische blik.

♥ Geen van beide behandelingen zijn schadelijk voor de wimpers.
Voor meer info, stuur gerust een berichtje! (zie ‘contact’)

Manicure

♥ Wil je graag mooie verzorgde nagels? Kom dan eens langs voor een manicure! De basisbehandeling bestaat uit het reinigen, knippen, vijlen en de verzorging van de nagels (o.a. nagelriemen, velletjes verwijderen, …).

Als extraatje kan je ook kiezen voor een het lakken van de nagels (enkel een doorschijnende base-coat).

♥ Naast de gewone manicure kan je ook kiezen voor de luxe manicure. Deze bestaat uit de gewone manicure (reinigen, knippen, vijlen, …) maar daarbij komt een deugddoende massage, een scrub en masker voor de handen. Het lakken van de nagels kan indien je dit wenst (enkel een doorschijnende base-coat).

Gellak

♥  Voor gellak kan je ook bij mij terecht. Gellak is een nagellak op basis van gel, die tot 4 weken mooi blijft! Dit is op de natuurlijke nagel en is geen gel, maar sinds kort kunnen je nagels met gellak ook verlengd worden. Ook dit is afweekbaar en blijft tot 4 weken zitten. Nadien kan je dan terugkomen voor een nieuwe set of enkel het verwijderen van de gellak.

Je kan ook kiezen voor nailart op je handen! Je kiest volledig zelf welke en hoeveel nailart je wenst. Ga voor een leuk extraatje op je nagels 🙂

Huisregels!

♥ Afspraken moeten minstens 24u op voorhand geannuleerd worden. Zo niet, bent u uw voorschot kwijt.
♥ Indien de afspraak binnen de maand verplaatst kan worden, blijft uw voorschot behouden.
♥ Bij een no-show bent u uw voorschot kwijt.
♥ Indien er bij bepaalde behandelingen vooraf gevraagd wordt iets te doen (bijvoorbeeld om zonder oogmake-up naar de afspraak komen) en dit is niet het geval, zal er een meerprijs aangerekend worden voor de extra werktijd.
♥ Betalen kan met cash of payconiq.

Alvast bedankt voor jullie begrip!
Hopelijk tot snel!